A Decorhands közössége

Itt találhatod a Decorhands közösségébe tartozó bloggereket, akiknek munkáit egyesével is megtekintheted.

Schulz Veronika & Venczel Klaudia

Saját otthon projekt

Végy 2 ősrégi barátnőt, Verát & Diát, majd adj hozzájuk egyenként egy mániát, gyúrd hobbivá és máris kész egy izgalmas és változatos blog.

www.sajatotthonprojekt.blog.hu

Sánta Dávid

Santa Bros

Ha szereted a lakberendezést, nem félsz belevágni valami újba a legjobb helyen jársz! DIY ötletek minden mennyiségben, olcsó és praktikus megoldások.

www.santabros.blog.hu

Brandt Dia & Melinda

Masni Dekoráció

Brandt Dia a Masni Dekoráció bloggere számos kreatív ötlettel és megoldással látja el a DIY szerelmeseit. Varr, fest, ragaszt, fűrészel és felújít.

www.masnidekoracio.hu

Kollár István

B oldal

Fontos számomra a fenntartható és élhető jövő, ezért a B oldal blogon nagyrészt kimaradt, újrahasznált és újrahasznosított alapanyagokból készül használati tárgyakkal, kiegészítőkkel találkozol.

www.boldal.hu

Bencsikné Mészáros Csilla

Ahol gyerek lennék

Legjobban a régi családi tárgyak újraértelmezését szeretem, de nagy kihívás az is, amikor kevés pénzből kell valamit látványosan és praktikusan megvalósítani. Szeretem a kézzel készült dolgok tökéletlenségét.

http://aholgyereklennek.blog.hu/

Rácz Anikó

A napfény illata blog

A blogom 4 téma köré csoportosul: DIY, család, otthon, fenntartható életmód. Új jellemezhetném, mint egy virtuális, családbarát “kávéházt” ötletekre szomjazóknak.

http://anapfenyillata.cafeblog.hu/

Borbély Edina

Dinart

Imádok alkotni, ötletelni, kézműves technikákkal, alapanyagokkal kísérletezni. Egyszerűen szeretek mindent, ami kreatív.

www.dinart.hu

F.A.N. - Feleség, Anya, Nő

a kreatív közösség

Ha szeretnél jól szórakozni és kíváncsi vagy hogyan éljük meg a mindennapokban a 3in1 szerepet, kövesd a Youtube vlogunkat.

Feleség, Anya, Nő

Herczeg Dóri

Hárompötty blog

Kreatív ötletetekkel, egyszerűen, gyerekekkel is elkészíthető díszekkel és dekorációkkal, ünnepi készülődéssel, kisebb felújításokkal is találkozhatsz.

http://harompotty.blog.hu

Varga Emese

Dekorella blog

Lakberendezési és dekorációs blog,  tele hasznos, praktikus és látványos ötlettel környezetünk szebbé tételére.

www.dekorella.hu

Liszkai Anikó

Százszorszép műhely

Kreatív, téri-vizuális különböző technikák bemutatása a célom, elsősorban az óvodás korosztály számára és pedgaógusoknak.

százszorszép műhely

V. Topor Erika

Kertportál

Kertészeti, lakberendezési magazin több, mint 15 éves múlttal. DIY rovatunkból rengeteg ötletet és inspirációt találhatsz.

Kertportál

Bernátné Baköczy Erika

ZED-Bags

A ZED-bags meghatározó témája a kreatív varrás. Számos projekttel találkozhattok itt táskák, neszeszerek varrásának témakörében

ZED-bags

Szigetvári-Takács Magdolna

Tündértanya blog

Tarkabarka ötletek. Kötés, horgolás, papírmunkák kreatívan. A tündértanya blogon számos ötlettel találkozhatsz, amelyet Te is könnyedén elkészíthetsz.

www.tundertanya.blog.hu

Barna Fanni

Kerékcsere blog

Fanni vagyok. Egy csodálatos kisfiú anyukája. Patrik érkezése teljesen megváltoztatta az életem. Közös kalandjainkat a kerékcsere blogon követhetitek.

www.kerekcsereblog.blogspot.hu

Kovács-Bojté Brigitta

Brizsu blog

Kézműves technikák, ötletek lépésről-lépésre. Kevéske szabadidőmet igyekszem hasznosan eltölteni, szeretem az egyedi díszeket, ékszereket.

http://brizsu.blogspot.hu

Decorhands

a kreatív közösség

A Decorhands az első magyar online kézműves közösség, ahol csak minőségi DIY ötletekkel találkozohatsz.

www.decorhands.hu

Patyi Ágnes

Anyámfest

Anyám fest, fúr, farag. Mindent, vásznat, követ, bútort, fadarabot… Olyan vagyok, mint Gombóc Artúr szeretem a kereket, a vastagat, a szögletest…

http://facebook.com/anyamfest

Heizerné Szabó Bogi

Bog-Bogi Otthoni Garázsa

Bútorfelújítás, varrás, dekoráció és sok egyéb. A nagyUrammal közös kis projekt még alakulóban, épp ahogy a szívünk diktálja.

www.facebook.com/bogiotthonigarazsa