Hirdess nálunk

Ha céged rendelkezik olyan márkával, termékkel vagy üzlettel, amely úgy gondolod, hogy érdekes lehet a kézműves és DIY világban és szeretnéd, hogy minél többen megismerjék, írj nekünk bátran.

hello@decorhands.hu
+36 20 395 9885

Regisztráld a blogod

Mert a Decorhands oldalára beküldheted legjobb, saját készítésű tartalmaidat és nagyobb közönséghez juthat el a blogod. Fontos, hogy pontosan add meg blogod nevét, címét, hogy a kézműves és DIY projektek kedvelői elérhessenek téged oldaladon.

Csupán a blog oldaladra kell kitenned a Decorhands logót. Nem kötelező, de érdemes részt venni a kihívásokban, mert a legjobb bloggerek szponzorációban részesülnek. A Decorhands közösségéből bármikor kiléphetsz.

A kihívásokban csak a regisztrált bloggerek vehetnek részt. Minden egyes kihívás pontos leírását megtalálhatjátok a kihívások oldalon.

Csupán regisztrálnod kell. Amennyiben blogodon valóban releváns DIY, kézműves, lifestyle tartalom van, úgy 1-2 napos átfutási idővel felkerülsz a bloggereink menüpontba. Innen a profilodra kattintva mindenki láthatja az általad készített bejegyzéseket.

A blogodon megjelent bejegyzésed linkjét el kell küldened nekünk e-mailben, vagy facebook üzenetben. Ezután rövid átfutási idővel feltöltjük profilodhoz a bejegyzést.

Csupán ki kell töltened az alábbi regisztrációs űrlapot. Fontos, hogy valós adatokat adj meg. Néhány órán belül a blogod jóváhagyásra kerül és élvezheted a Decorhands közösségének minden előnyét.

A regisztrációd után e-mailben értesítünk, ahol kapsz egy részletes leírást az oldalról. A regisztrációd bármikor törölheted.

Neved (kötelező)

E-mail címed (kötelező)

Blogod címe

A blogod rövid leírása

Elfogadom a felhasználási feltételeket